Nejnovější recenze ze sekce Dveřní kování
Solidní a pěkné provedení. Dobrá cena.
- Kvalita
Velmi kvalitně zpracované kování pro nahrazení starých klik v bytových jednotkách, obzvláště sociálního zařízení. Je potřeba menších úprav v závislosti na tloušťce dveří.
- Klika v pořádku, jsme s touto značkou spokojeni již dlouhá léta
- rychlost dodání
nic
- kvalitní zboží
- funkčnost - zamykání - promyslený systém
- materiál je pevný
- komplexní produkt - vše co třeba bylo součástí balení
Zboží je v pořádku, jednoducho jsme ho namontovali svépomocí i díky manuálu, který byl součástí balení.
Kvalita průměrná, zámek chodí velmi těžko.
- vypadá hezky, včetně materiálu
- menší vzdálenost madla od dveří (klika tolik nevyčnívá - výhoda, když je potřeba ušetřit několik mm prostoru, aby se vešla)
Super
je to čáostečný zmetek, jeden z červíků, ten, který je vložen v klice má vadu, nejde do něho zasunout imbus. Vzhledem k tomu, že zkazník většinou neočekává zmetek, je pak nemile překvapen, musí štít s klikou demontovat a prostudovat, proč to nejde, vyměnit červík a znovu montovat. O spokojenosti pak nemůže býti řeci!
Klika příjemná do ruky, pěkně zpracováno, montáž jednoduchá. Lze doporučit, samozřejmě záleží na osobních preferencích. Chtěli jsme jednoduchou a příjemnou kliku a to produkt splnil.
- krásný design
- funkčnost
- Funguje skvěle a má pěkný design
- fakt pěkná za dobrou cenu
- kvalita
standartní výrobek
- je jednoduché ovládání
- materiál krytek a kliky je skutečně pěkný
- dost dobrá cena
- funkční, masivní
- chybí návod a tak jsem 3 kusy kování instalovala asi 4 hodiny.. (poslední už jsem měla za půl hodinky)
- naprosto debilní šrouby, mnohem lépe sedí šrouby z OBI, které mají obyčejný plochý vzorek a nejsou tak dlouhé. Ten na těch od výrobce se hned ochodí
- Ty debilní šrouby nesmíte dotáhnout, krom toho, že je neodšroubujete, jsou zbytečně dlouhý a kryt kování by se přes ně odklápěl
- Šablona .. to je ten plastový černý kus, co mi zbýval u prvních dvou kusů a u třetího jsem teda pochopila, k čemu je, když k montáži jinak nebyl třeba.
kování není vyrobeno z nerezu
- Pěkný design
- Snadná montáž
- Mechanika působí robustně
Rozeta v celku dobrá, leč zpracování horší. Jako profesionál v dodávkách interierových dveřích srovnávám s výrobky M a T, které jsou kvalitou na uplně jiné úrovni. Cobra je zkrátka pro člověka, který je ochotný dát za kliku okolo 2000 Kč a zároveň za ně neočekává stoprocentní kvalitu. U M a T stojí obdodné kování 6000 Kč, ale je top zpracované. Cobra je nepřesný obrobek s nekvalitním spojovacím materiálem, ale za tu cenu je to OK.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »