Nejnovější recenze ze sekce Dveřní kování
- kvalita uměrně k ceně
- kvalita uměrně k ceně
nemám výhrady
Kvalitní dveřní kování
Je vzhledově OK, fukčně asi také.
- Kvalitni a bytelna klika,designove hezky zpracovana,obycejne dvere jsou s ni neobycejne
Kování ve stříbrné barvě z hliníku. Pěkný vzhled, příjemně se drží. Po delším používání se může od prstýnků poškrábat povch, ale vzhledem k barvě hliníku a povrchu to není moc vidět. Vzhledem k ceně je to velmi dobré kování. Snadná montáž, jen na utažení červíku je potřeba větší síla, než se prorazí povrch čtyřhranu. Klika se ani po dlouhém používání nepovolí. Vyzkoušeno několik let ve škole.
- Varianty v rámci produktu
- dobré zpracování
- Krásný vzhled a je funkční .
dostal jsem co jsem chtěl
Jen se mi líbí.
- splněno dle mých představ
- hezké, robustní
- finální provedení, balení
možná jsem měl smůlu na 2 špatné ks, 1 ks měl na otočném knoflíku výstupek, patrný i na druhém kování. Nepříjemné na dotek. + u obou kování byly AL krytky nasazeny na plastových vložkách ...což komplikovalo montáž protože nešly oddělit, dále jedno kování mělo otočenou plastovou vložku směrem nahoru (myslím část pro zasunutí plochého šroubováku).
Tyto kliky už máme 9 let a jsou pořád stejné. Teď jsme dokoupili poslední 2 a i ty staré nezměnily barvu. Naprosto bytelné a nezničitelné. Už je máme všude v domě.
- líbí se nám
- Cena, kvalita.
- Krásný design.
- Krásný design.
Krásná kvalitní replika
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »